Minggu, 03 Februari 2013

Libster Award

waktu gua lagi ngecek comment, eh tau2 ada yg nge list gua di blog nya gitu, di post Libster Award, gua sebenernya gatau ini apaan, tapi gua ikutan aja deh. gua juga gatau dia dapet blog gua dari mana, mungkin tiba2 gitu ya lagi nge search choi sooyoung eh malah masuk ke blog gua, emg sih muka gua rada mirip sama sooyoung tapi ya gimana lagi /plak /ngelantur

dan  oke, gua bakal ngisi ini semua..... *inhale exhale* *kretekin tangan* *peluk minho*



Liebster award and the award rules
Bloggers award other up and coming bloggers (with less than 200 followers) with the award. If you receive the liebster, you must: tell 11 things about yourself. Answer the 11 questions the nominating blogger asked you. Nominate new bloggers. Make sure you notify the blogs you nominate.

11 facts about me :
1. i am gumiho -___- hahaha engga lah, gua cewe tulen
2. gua sekolah di pesantren sekarang 
3. gua pingin bgt jadi mahasiswa informatika UI
4. i am a big fan of choi minho, entah apa yg gua lakuin kalo gua liat dia
5. i am a daydreamer
6. i am in looooove with a boy who (i think) in love with someone else, ngasal ding sebenernya, tapi kyknya lagi2 bertepuk sebelah tangan~ i just got him stuck on my mind hahaha sht
7. i am bathroom singer
8. gua itu bakal asik kalo udah kenal sama orang, kalo belom, jatohnya jadi pemalu/jaim
9. i am movie freak
10. i love being weird with my girls
 11. i love food, so-damn-much, more than i love conan      

a bucket of questions from Fresh Cappucino :
1. where are you from?
i'm Indonesian and i'm proud
2.  Why were you decide to be a blogger?
pingin aja ada yg bisa dikenang waktu gua udah gede
3. Who inspire you to start blogging?
siapa ya-_____- gaada hahahaha
4. Which Indonesian Brand you like most?  
gaada, yg murah noh yg gua suka
5. What is your style?
apa aja yg ada di lemari
6. How Old are you?
i'm sixteen uyeaaaah
7. What is Your Hobby?
i love singing, reading comic, and... ehem, stalking
8. Which country you desperately wanna visit?
PARIS, & KORES PLEASEEEE
9. What is your favourite Book?
apa aja deh, tapi seringnya palingan Dee's and tere lite's novels
10. What is your favourite movie?  
banyaaaaak, gua tukang nonton film jadi bingung kalo disuruh pilih satu
11. If you have one billion dollar what will you used it for?
naik hajiin sekeluarga besar, bikin panti asuhan sama rumah sakit, bagi2in orang miskin, baru hura2 muahahahaha

Questions for my nominees :
1. who is the sexiest men you ever knew? 
adam levine, choi minho :Q_____ sexiest man alive huh hah huh hah
2. what do you think about drawing?
i'm bad at drawing hahahaha bisa kalo dikit2 mah
3. what you gonna do when you have a year holiday?
tidur, nonton dvd, nonton drama, belajar gitar, motor, mobil, corel, pemrograman, drum, biola, ngetik 10 jari, sama main bareng temen2 
4. which one do you prefer, cute boy or tall boy
tall boy with cute attitude
5. what is the best moment you ever had?
apa ya? banyak bu, bingung gua
6. what is your first thaught when you heard this word -->"single"?
single? emmm single itu pilihan
7. write a word begin with "F"
fuck you-_- kepikirannya sih sebenernya bukan ini
8. describe your favourite food!
AYAM GOREEEEENG
9. mention one reason why do you answer this question!  
boring, i'm in my room now and i don'tknow what i'm gonna do
10. say something about me!
you have a nice blog! seriously!
11. no question for this number (you are free to say anything)   
thankyou for listed me :D  


gua males nge tag-tag in blog orang orang, gausah yaaaaa ya ya ya?? hehehehe g'nite!

Tidak ada komentar: